2011. január 17., hétfő

RELOAD!!!

Hölgyeim és Uraim, van szerencsém bejelenteni, hogy a zenekar kiheverte végre magát, és újult erővel nem csak, hogy ismét nekivágott a magyar popszakma ugarának, de soha nem tapasztalt lendülettel és elszántsággal: már megint stúdióba vonult!
A múlt hétvége folyamán a szolnoki Denevérben három új dal felvétele kezdődött el, amelyek előre láthatólag az áprilisra tervezett "új" albumra is fel fognak kerülni. Az új dalok mellett persze egyéb meglepetésekre is számíthatnak, akik már ismerni vélték a Borgia repertoárját, hiszen a két angol nyelvű Borgia szerzeményre (The Rock Star; Radio) egy-egy magyar szöveg, és némi hangszerelésbeli változtatás került.

A várhatóan 5000 példányban megjelenő szerzői kiadás a Rock Inform ingyenes mellékletében lesz promózva, úgyhogy aki teheti, már most jelezze a kedvenc újságosánál, hogy tegyen félre neki egy számot!

Mindemellett februárban/márciusban Kunhegyesen egy nyilvános klipforgatás is tervbe van véve Kölcsey út 7/a-ban, ahol a zenekar megpróbál majd vendégül látni egy kisebb falunyi társaságot.

A cél a Rock sztár című dal képi illusztrálása lesz a leginkább autentikus környezetben: Tibi udvarán.

Addig is: várunk benneteket Szolnokra a Kelet-Underground Tehetségkutató rendezvényére, és köszönünk minden leadott szavazatot az alábbi linkre:

http://www.talentometer.hu/nevezettek/the-borgia